Toolbar and Tooltip


#1

Hi, I’ve a problem. In toolbar, the tooltip property for buttons does not work.
This is the JSON file that I load in the toolbar:

[{“id”:“new”,“type”:“button”,“view”:“link”,“icon”:“mdi mdi-plus”,“circle”:true,“color”:“secondary”,“tooltip”:“Nuovo”,“items”:[{“id”:“newfile”,“value”:“Crea file”},{“id”:“importfile”,“value”:“Importa documento”},{“id”:“importimgs”,“value”:“Importa immagine”},{“id”:“sep1”,“type”:“separator”},{“id”:“newfolder”,“value”:“Inserisci nuova cartella”},{“id”:“newfolder1”,“value”:“Crea nuova newsletter”},{“id”:“newfolder2”,“value”:“Crea nuovo monitor”},{“id”:“sep2”,“type”:“separator”},{“id”:“newlink”,“value”:“Inserisci nuovo link”}]},{“id”:“modify”,“type”:“button”,“view”:“link”,“icon”:“mdi mdi-pencil”,“circle”:true,“color”:“secondary”,“tooltip”:“Modifica”,“items”:[{“id”:“incolla”,“value”:""},{“id”:“incollac”,“value”:“Incolla come collegamento”}]},{“id”:“mainsep0”,“type”:“separator”},{“id”:“icon”,“active”:true,“type”:“button”,“group”:“display”,“view”:“link”,“icon”:“mdi mdi-view-module”,“circle”:true,“color”:“secondary”,“tooltip”:“Griglia”},{“id”:“list”,“type”:“button”,“group”:“display”,“view”:“link”,“icon”:“mdi mdi-view-list”,“circle”:true,“color”:“secondary”,“tooltip”:“Lista”},{“id”:“mainsep1”,“type”:“separator”},{“id”:“mselsx”,“type”:“button”,“group”:“selex”,“view”:“link”,“icon”:“mdi mdi-checkbox-multiple-marked”,“circle”:true,“color”:“secondary”,“tooltip”:“Selezione multipla”},{“id”:“nmselsx”,“active”:true,“type”:“button”,“group”:“selex”,“view”:“link”,“icon”:“mdi mdi-checkbox-marked”,“circle”:true,“color”:“secondary”,“tooltip”:“Selezione singola”},{“id”:“mainsep”,“type”:“separator”},{“id”:“dedcut”,“type”:“button”,“group”:“selex”,“view”:“link”,“icon”:“mdi mdi-content-cut”,“circle”:true,“color”:“secondary”,“tooltip”:“Taglia”},{“id”:“dedcpy”,“active”:true,“type”:“button”,“group”:“selex”,“view”:“link”,“icon”:“mdi mdi-content-copy”,“circle”:true,“color”:“secondary”,“tooltip”:“Copia”},{“id”:“mainsep”,“type”:“separator”},{“id”:“search”,“type”:“input”,“value”:"",“icon”:“mdi mdi-magnify”,“placeholder”:“Ricerca”},{“type”:“spacer”},{“id”:“info”,“twoState”:true,“active”:false,“hidden”:true,“type”:“button”,“view”:“link”,“icon”:“mdi mdi-information-outline”,“circle”:true,“color”:“secondary”}]

What am I doing wrong?